Η εταιρία μας, Cosmotronic -Α. Παλυβός & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1988 και ασχολήθηκε με τις χονδρικές πωλήσεις ηλεκτρονικών εξαρτημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα .

Οι πελάτες μας κατά κύριο λόγω είναι καταστήματα λιανικού εμπορίου, εταιρίες συστημάτων ασφαλείας, βιοτεχνίες και βιομηχανίες.

Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρίας MEAN WELL στην Ελλάδα με τη διάθεση όλων των προϊόντων της, όπως τροφοδοτικά switching απλά – ισχύος, τροφοδοτικά Led, φορτιστές μπαταριών, converters και inverters. Επίσης είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της EDISON – OPTO, η οποία κατασκευάζει προϊόντα module led και led strips με έδρα την Ταϊβάν, της MECHATRONIX με ψύκτρες για Led με έδρα την Ταϊβάν, της EAGLERISE με τροφοδοτικά Led σταθερού ρεύματος και τάσης με έδρα την Κίνα και της CASAMBI με συσκευές διαχείρισης φωτισμού με έδρα την Φιλανδία. Κύρια κατηγορία στη γκάμα των προϊόντων μας αποτελούν οι Μπαταρίες Μολύβδου έχοντας εμπειρία που ξεπερνά τα 25 χρόνια. Τέλος, είμαστε διανομείς των προϊόντων της εταιρίας MINWA με συνεχή συνεργασία από το 2002.

Από το 2012 σας εξυπηρετούμε από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας  μεγέθους 3000 τ.μ στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου.