Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την περιαγωγή σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1988 και ασχολήθηκε με τις χονδρικές πωλήσεις ηλεκτρονικών εξαρτημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα .

Οι πελάτες μας κατά κύριο λόγω είναι καταστήματα λιανικού εμπορίου, βιοτεχνίες και βιομηχανίες. Ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς και συγκεκριμένα το 1992 προσθέσαμε στη γκάμα των προϊόντων μας μια ολοκληρωμένη σειρά accessories. Από το 2002 είμαστε αντιπρόσωποι εργοστασίων σε προϊόντα όπως μπαταρίες, μπαταρίες μολύβδου, τροφοδοτικά, πολύμπριζα, inverter, λάμπες, βάσεις κ.α.

Τα τελευταία χρόνια είμαστε αντιπρόσωποι της εταιρίας MEAN WELL με τη διάθεση όλων των προϊόντων της, όπως τροφοδοτικά switching απλά – ισχύος, τροφοδοτικά led, ράγας, converter, inverter.  Επίσης είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των εταιριών EDISON - OPTO με προϊόντα module led και της LEDION - OPTO με spot-λάμπες  led, καθώς και της MECHATRONIX με ψύκτρες για LED.
 
Επιπλέον προβήκαμε στην ανέγερση επαγγελματικού κτιρίου 3000 τ.μ., από το οποίο σας εξυπηρετούμε από τις αρχές του 2010.